Een villa op Lombok huren is echt genieten van het Indonesische leven om je heen.
Een villa op Lombok huren om er heerlijk te gaan schilderen is nog mooier! Villa ‘Bale Solah’ is een ruime, luxe neo koloniale villa met privé zwembad in een mooie tuin. Het huis ligt idyllisch te midden van de rijstvelden en heeft een prachtig uitzicht op de heuvels in het Nationale Park ‘Gunung Rinjani’. Bij dit uitzicht kun je echt bijkomen en genieten van je welverdiende vakantie. Pak eens de schildersezel en het schildersmateriaal die in het huis aanwezig zijn en laat je fantasie los op het witte doek!

De schildervakantie op Lombok kan beginnen na een fantastische rondreis door Indonesië of een verblijf op Bali. Misschien heb je wel inspiratie opgedaan in Ubud, een dorp met veel kunstenaars op Bali.Villa Bale Solah staat vlakbij het dorp Sandik niet zover van de plaats Mataram. Vanaf het terras kijk je over de sawa's naar de bergen op de achtergrond. Een ideale plek om rustig onder de fan te zitten schilderen en de omgeving op papier of doek te zetten. Ter verkoeling duik je af en toe in het zwembad en loop je naar je eigen koelkast in de keuken voor een drankje.

Op Lombok is veel te zien. Mooie sawa's, bergen, stranden en natuurlijk de vulkaan Gunung Rinjani, de op één na hoogste vulkaan van Indonesië. Voor de kust liggen een aantal idyllische eilandjes (De Gili’s) waar u naar hartenlust kunt duiken en snorkelen.

Nieuwsgierig geworden hoe de villa eruit ziet? Kijk dan nu naar de volgende website en boek een heerlijke week in deze villa:

Villa op Lombok huren